Acet curs este pentru adolescenții (14-19 ani) care își doresc să învețe de la zero programare într-un mod practic și intuitiv, fără prea multă teorie.

Cunoștințe anterioare de programare nu sunt necesare, și nu se cer cunoștințe avansate de Matematică!

Centrul de training IT LABS ofera un mod unic de predare. Curricula cursului este actualizată o dată la 6 luni,ținând cont de cerințele companiilor de IT. Cursul este destinat pentru elevii care nu au studiat niciodată programarea, dar se adresează şi acelora care vor să învețe și altceva decât oferă școala.

Cursul este pentru elevii de liceu sau sfârșit de gimnaziu, şi urmărește o programă compatibilă cu cea a şcolilor din Romănia. In cadrul acestui curs se are în vedere aprofundarea limbajului Python. Dezvoltarea unei gândiri algoritmice, capabile să dezvolte o carieră în domeniul IT este obiectivul principal al cursului.

Cursul se desfășoară în sală în echipe de 5-6 persoane pentru a asigura calitatea cursului și respectarea normelor de distanțare socială!

Înscrie-te acum!

Cursul va putea fi continuat pe parcursul întregului an școlar!
Despre Curs

16:00 - 17:30 sau 15:00 - 16:30

Programul este orientativ. Sunt două ședințe săptămânale, una în cursul săptămânii și una în weekend!

Durata: 8 săptămâni

16 ședințe

2 ședințe săptămânale

Volum total de studiu: 16 ore / lună (total 32)

12 ore studiu practic în echipe 5-6 persoane

4 ore studiu pe platforma educațională IT LABS

ședințe de 1.5 ore (o oră și jumătate)

Număr cursanţi la orele de curs: 5-6

Cursurile se țin în sala de curs!

Cursurile se țin online pentru grupele de elevi care nu sunt din Timisoara.

Taxa: 608 RON

304 RON / Lună

19 RON / oră de curs


Echipamente: laptop personal


Următorul curs:
APRILIE 2022

Data este estimativă și poate suferi modificări în funcție de numărul de înscrieri!

Cursuri acreditate

Cursurile IT LABS sunt certificate în România, Uniunea Europeană, și de asemenea în SUA și Canada.

Citește aici despre cursurile și certificatele obținute!

Mentorat IT LABS

Cursurile IT LABS sunt dezvoltate pe baza conceptului de mentorat. Din dorința unor cursuri de calitate formăm echipe de studiu de 5-6 persoane. Mentorii IT LABS sunt persoane cu experiență în industria IT, nu teoreticieni, care transmit cursanților pasiunea unui început de carieră în domeniul IT. Avem traineri acreditați MICROSOFT/COMPTIA.

HR Speed Dating

Ajutăm cursanții noștri să ajungă direct angajații companiilor de top din Timișoara, sau de oriunde. Interviul de angajare, completarea unui CV și multe altele vor fi explicate în detaliu. Suntem alături de cursanții noștri în tot acest proces.

Oferta IT LABS

Cursul pe care il ofera IT LABS Akademy este un curs in format unic, in Romania prin abordare, cunostinte si valoare, consecinta a unei experiente de peste un deceniu.

Curicula unicat

Programul nostru de studiu este unicat in Romania, intrucat pune accentul pe invatarea programarii orientate obiect, a paradigmei functionale si nu doar pe invatarea limbajului. Mai exact ve-ti invata mai intai cum sa proiectati o aplicatie cu interfata grafica. Vom cotinua cu a va explica ce inseamna programare functionala in acest limbaj de programare. Cursul pune accent pe dezvoltarea abilitatilor algoritmice. Invatarea limbajului va fi strans legata apoi de proiecte care sa va initieze in universul Python.

Grupe de studiu

Suntem singurul centru de training din Romania in care studiul practic se face in echipe mici de 5-6 persoane. Am ales echipe mici de studiu pentru respectarea normelor de distanțare socială și pentru calitatea cursurilor

La sfârșitul fiecarui curs cursantul va pleca acasă cu codul corect indentat și fără nici o eroare, ceea ce nu ar fi posibil la echipe de studiu mai mari de 5-6 persoane

Organizarea cursului

Desfășurarea programului de predare va cuprinde:

  • Curs (2 ore) în care vor fi prezentate concepte si notiuni, studii de caz.

  • Teme individuale (4-6 ore), unde ve-ți avea de implementat și rezolvat individual diferite programe.

  • Studiu practic (2 ore), când ve-ți avea ocazia de putea discuta cu un trainer despre neclarități si probleme, respectiv ve-ti realiza studii de caz.

  • Test (2 ore), unde periodic vor fi evaluate cunostintele dumneavoastra

  • Proiecte colective, în cadrul cărora veți avea de realizat în echipă diferite sarcini

Cursul va putea fi continuat pe parcursul întregului an școlar!Programa curs

Cursul este o abordare pragmatică de învăţare a limbajului Python

Programul de studiu va prezinta versiunea Python 3.8

Responsive image

Instrucţiuni de control ale limbajului Python

Vom începe cu ceea ce este mai important: instrucţiunile limbajului, adică IF, FOR, WHILE. Se vor explica şi exersa toate aceste instrucţiuni în exemple simple şi ilustrative, respectiv proiecte de mică anvergură.

OOP în Python

Dupa ce ati invatat sa cosntruiti aplicatii Python simple, si sa integrati cod in ele, acum a sosit momentul sa proiectati propriile dumneavoastră clase, și să le implementați. Clasele, obiectele, clasele abstracte, enumeratiile nu vor fi mai acum o necunoscuta pentru dumneavoastra!

Structuri de date & Fişiere

Odata ce ati creat propriile dumneavoastră obiecte este momentul acum sa le grupati in diferite containere. Listele, stivele, multimile si arborii vor fi containere in care veti depozita obiectele create. Acestea vor fi utilizate cu succes, dar veti si defini propriile clase template.

Game development

Odata ce ati creat propriile dumneavoastră obiecte este momentul acum sa le folositi în dezvoltarea de jocuri. Vom învăța cum să lucrăm cu PyGame, biblioteca special creată pentru dezvoltarea de jocuri. În scurt timp vom dezvolta primul nostru Joc!Cursuri acreditate

Cursurile IT LABS sunt certificate în România, Uniunea Europeană, și de asemenea în SUA și Canada.

Citește aici despre cursurile și certificatele obținute!

Mentorat IT LABS

Cursurile IT LABS sunt dezvoltate pe baza conceptului de mentorat. Din dorința unor cursuri de calitate formăm echipe de studiu de 5-6 persoane. Mentorii IT LABS sunt persoane cu experiență în industria IT, nu teoreticieni, care transmit cursanților pasiunea unui început de carieră în domeniul IT. Avem traineri acreditați MICROSOFT/COMPTIA.

Mediu dinamic si stimulativ

Vom deprinde cursanții noștri cu lucrul în mod Agil, vom ajuta cursanții să înțeleagă rolul lor în cadrul unei echipe. Vom responsabiliza tinerii cursanți, le vom explica cum termenele de realizare a taskurilor și proiectelor trebuie respectate, și multe altele!Trainer

Cursurile noastre, sunt tinute de traineri cu experienta academica dar si industria software. Experienta de peste un deceniu in training-uri tinute in Romania, Europa si America de Sud o vom impartasi cu dumneavoastra!

Ovidiu Aritoni

Trainer, Software Developer

Ovidiu Aritoni, lucrează din 2005 în dezvoltare software și învatămant superior. A lucrat în cadrul unor proiecte de cercetare europene, în mediul academic și de asemenea în industria software, în Franța, Germania. Din 2014 este colaborator Americas Petrogas (Argentina). Este pasionat de drumeții montane.

Sorin Chis

Trainer

Chiș Sorin, creativ și inventiv, capabil să se adapteze la prioritățile în schimbare, cu interes pentru tehnologie. Pana in prezent are o experiență bogată în limbajul de programare Java cat și a dezvoltării de aplicații pe platforma Android. Pasionat de geografie și muzică buna.

Sergiu Marta

Trainer, Software Developer

Sergiu este absolvent al Universitatii "Politehnica". A lucrat la Continental si momentan este dezvoltator software la Schaeffer SSI. Este interesat de Bussines Intelligence si dezvoltare software. Este pasionat de economie si politici financiare. Are un puternic simt al responsabilitatii si un deschizator de drumuri.

Ai nevoie de detalii?

Suntem pe strada I. Budai-Deleanu nr.13

0728 433 466

Suna acum pentru detalii!