Cursul este conceput pentru adolescenți (14-19 ani) care își doresc să învețe programare de la zero în mod practic și intuitiv, fără prea multă teorie.

Nu sunt necesare cunoștințe anterioare de programare, și nu se cer nici cunoștințe avansate de matematici!

Cursul de Java oferit de IT LABS este un curs în format unic, atât la nivel de conţinut cât şi ca abordare. Programa este actualizată o dată la 6 luni, în funcție de cerințele companiilor de IT. Cursul este dedicat elevilor care nu au studiat nicioadată programarea, dar poate fi utilizat cu succes şi de către aceia care vor să învețe altceva decât oferă școala tradițională.

Cursul este destinat elevilor de liceu sau sfârșit de gimnaziu, şi urmează o programă compatibilă cu cea destinată şcolilor din Romănia. Cursul nostru aprofundează limbajul Java dar are ca scop principal dezvoltarea unei gândiri algoritmice, capabile să permită dezvoltarea unei cariere în acest domeniu. Dezvoltăm și abilitățile de lucru Agile: roluri, colaborare în echipă, termene, milestone, etc.

Cursul se desfășoară în sală în echipe de 5-6 persoane pentru asigurarea calității cursului și respectarea normelor de distanțare socială!

Înscrie-te acum!
Despre Curs

16:00 - 17:30 sau 15:00 - 16:30

Programul este orientativ. Sunt două ședințe săptămânale, una în cursul săptămânii și/sau una în weekend!

Durata: 8 săptămâni

16 ședințe

2 ședințe săptămânale

ședințe 1.5 ore (o oră și jumătate)

Volum de studiu: 32 ore

12 ore studiu practic

4 ore studiu pe platforma educațională IT LABS

Număr cursanţi la orele de curs: 5-6

Cursurile se țin în sala de curs!

Cursurile se țin online pentru grupele de elevi care nu sunt din Timisoara.

Taxa: 608 RON

304 RON / Lună

19 RON / ora de curs


Echipamente: laptop personal


Următorul curs:
APRILIE 2022

Data este estimativă și poate suferi modificări în funcție de numărul de înscrieri!

Cursuri acreditate

Cursurile IT LABS sunt certificate în România, Uniunea Europeană, și de asemenea în SUA și Canada.

Citește aici despre cursurile și certificatele obținute!

Mentorat IT LABS

Cursurile IT LABS sunt dezvoltate pe baza conceptului de mentorat. Din dorința unor cursuri de calitate formăm echipe de studiu de 5-6 persoane. Mentorii IT LABS sunt persoane cu experiență în industria IT, nu teoreticieni, care transmit cursanților pasiunea unui început de carieră în domeniul IT. Avem traineri acreditați MICROSOFT/COMPTIA.

HR Speed Dating

Ajutăm cursanții noștri să ajungă direct angajații companiilor de top din Timișoara, sau de oriunde. Interviul de angajare, completarea unui CV și multe altele vor fi explicate în detaliu. Suntem alături de cursanții noștri în tot acest proces.

Oferta IT LABS

Cursul pe care il ofera IT LABS Akademy este un curs in format unic, in Romania prin abordare, cunostinte si valoare, consecinta a unei experiente de peste un deceniu.

Curicula unicat

Programul nostru de studiu este unicat in Romania, intrucat pune accentul pe invatarea programarii orientate obiect, a paradigmei functionale si nu doar pe invatarea limbajului. Mai exact ve-ti invata mai intai cum sa proiectati o aplicatie cu interfata grafica. Vom cotinua cu a va explica ce inseamna programare functionala in acest limbaj de programare. Cursul pune accent pe dezvoltarea abilitatilor algoritmice. Invatarea limbajului va fi strans legata apoi de proiecte care sa va initieze in universul Java.

Grupe de studiu

Suntem singurul centru de training din Romania in care studiul practic se face in echipe mici de 5-6 persoane. Am ales echipe mici de studiu pentru respectarea normelor de distanțare socială și pentru calitatea cursurilor

La sfârșitul fiecarui curs cursantul va pleca acasă cu codul corect indentat și fără nici o eroare, ceea ce nu ar fi posibil la echipe de studiu mai mari de 5-6 persoane

Organizarea cursului

Desfășurarea programului de predare va cuprinde:

  • Curs (2 ore) în care vor fi prezentate concepte si notiuni, studii de caz.

  • Teme individuale (4-6 ore), unde ve-ți avea de implementat și rezolvat individual diferite programe.

  • Studiu practic (2 ore), când ve-ți avea ocazia de putea discuta cu un trainer despre neclarități si probleme, respectiv ve-ti realiza studii de caz.

  • Evaluare (2 ore), unde periodic vor fi evaluate cunostintele dumneavoastra

  • Proiecte colective, în cadrul cărora veți avea de realizat în echipă diferite sarcini

Programa curs

Cursul este o abordare pragmatică de învăţare a limbajului Java

Programul de studiu va prezinta versiunea Java 9

Responsive image

Instrucţiuni de control ale limbajului Java

Cursul va începe cu ceea ce este important: instrucţiunile limbajului, adică IF, FOR, WHILE. Vom explica şi exersa toate aceste instrucţiuni pe exemple simple şi ilustrative, respectiv proiecte de mică anvergură.

OOP în Java

Dupa ce ati invatat sa cosntruiti aplicatii Java simple, si sa integrati cod in ele, acum a sosit momentul sa proiectati propriile dumneavoastră clase, și să le implementați. Clasele, obiectele, clasele abstracte, enumeratiile nu vor fi mai acum o necunoscuta pentru dumneavoastra!

Structuri de date & Fişiere

Odata ce ati creat propriile dumneavoastră obiecte este momentul acum sa le grupati in diferite containere. Listele, stivele, multimile si arborii vor fi containere in care veti depozita obiectele create. Acestea vor fi utilizate cu succes, dar veti si defini propriile clase template.

Game development

Odata ce ati creat propriile dumneavoastră obiecte este momentul acum sa le folositi în dezvoltarea de jocuri. Vom dezvolta împreună un joc în întregime pornind de la etapa de proiectare, până la coding și testare!

Enjoy!Cursuri acreditate

Cursurile IT LABS sunt certificate în România, Uniunea Europeană, și de asemenea în SUA și Canada.

Citește aici despre cursurile și certificatele obținute!

Mentorat IT LABS

Cursurile IT LABS sunt dezvoltate pe baza conceptului de mentorat. Din dorința unor cursuri de calitate formăm echipe de studiu de 5-6 persoane. Mentorii IT LABS sunt persoane cu experiență în industria IT, nu teoreticieni, care transmit cursanților pasiunea unui început de carieră în domeniul IT. Avem traineri acreditați MICROSOFT/COMPTIA.

Mediu dinamic si stimulativ

Vom deprinde cursanții noștri cu lucrul în mod Agil, vom ajuta cursanții să înțeleagă rolul lor în cadrul unei echipe. Vom responsabiliza tinerii cursanți, le vom explica cum termenele de realizare a taskurilor și proiectelor trebuie respectate, și multe altele!Trainer

Cursurile noastre, sunt tinute de traineri cu experienta academica dar si industria software. Experienta de peste un deceniu in training-uri tinute in Romania, Europa si America de Sud o vom impartasi cu dumneavoastra!

Mentorii nostri sunt profesioniști în industria IT, certificați ca traineri MICROSOFT / COMPTIA.

Ovidiu Aritoni

Trainer, Software Developer

Ovidiu Aritoni, lucrează din 2005 în dezvoltare software și învatămant superior. A lucrat în cadrul unor proiecte de cercetare europene, în mediul academic și de asemenea în industria software, în Franța, Germania. Din 2014 este colaborator Americas Petrogas (Argentina). Este pasionat de drumeții montane.

Sorin Chis

Trainer

Chiș Sorin, creativ și inventiv, capabil să se adapteze la prioritățile în schimbare, cu interes pentru tehnologie. Pana in prezent are o experiență bogată în limbajul de programare Java cat și a dezvoltării de aplicații pe platforma Android. Pasionat de geografie și muzică buna.

Sergiu Marta

Trainer, Software Developer

Sergiu este absolvent al Universitatii "Politehnica". A lucrat la Continental si momentan este dezvoltator software la Schaeffer SSI. Este interesat de Bussines Intelligence si dezvoltare software. Este pasionat de economie si politici financiare. Are un puternic simt al responsabilitatii si un deschizator de drumuri.

Ai nevoie de detalii?

Suntem pe strada I. Budai-Deleanu nr.13

0728 433 466

Suna acum pentru detalii!