Avantajele unei certificări

Unde este recunoscută această diplomă ?

Diplomele emise la finalizarea unui curs de catre IT LABS RD și Autoritatea Națională pentru Calificări sunt diplome recunoscute pe teritoriul României, al Uniunii Europene, precum și S.U.A. și Canada.


Pot profesa pe baza acestei diplome ?

Puteți să lucrați pe baza acestei diplome în orice companie din România, Uniunea Europeanâ precum și Statele Unite ale Americii sau Canada.


Mai sunt necesare alte diplome pentru a mă putea angaja ?

O diplomă acreditată de către ANC vă oferă posibilitatea inserării pe postul dorit, așa cum este specificat de către angajatorul respectiv. Nu este problema de a dobândi foarte multe diplome, întrucât nu sunteți angajat pe mai multe poziții simultam în cadrul aceleași companii. A avea însă cunoștințe din mai multe domenii este însă adesea foarte cerut. De exemplu vi se cere să aveți cunoștințe de programare în Java, dar să cunoașteți si baze de date.


Ce fel de diplome sunt emise la finalizarea unui curs în cadrul IT LABS RD?

La finalizarea unui curs puteți obține fie un Certificat de Calificare Profesională, fie un Certificat de Absolvire în funcție de specificul cursului la care v-ați înscris.


Pe lângă faptul că participarea la astfel de cursuri vă permite dezvoltarea abilităților și îmbogățirea cunoștințelor, un alt avantaj al diplomelor acreditate de A.N.C. este acela că puteți profesa pe baza lor, în domeniul în care v-ați instruit.

Ce reprezintă o diplomă acreditată?

Cursurile noastre vă oferă competențe specifice, astfel încât să puteți obține certificatul de calificare, nivelul 3-4, eliberat de Ministerul Muncii, Familiei,Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, și de Ministerul Educației Naționale. Acest certificat este recunoscut pe îintreg teritoriul Uniunii Europene, Statele Unite ale Americii precum și Canada.

Un certificat de calificare profesională sau un Certificat de Absolvire al unui curs, sunt diplome care atestă cunoștințe, abilități precum și deprinderi care vă vor permite integrarea rapidă pe piața muncii.

Certificatul de calificare profesională

 • Este obținut în urma unui curs care vă învață o nouă meserie.
 • Cursul de Programare Java este finalizat prin obținerea unui certificat de calificare profesională de ANALIST PROGRAMATOR.
 • Cursul de Programare Python este finalizat prin obținerea unui certificat de calificare profesională de ANALIST PROGRAMATOR.
 • Cursul de Web Development este finalizat prin obținerea unui certificat de calificare profesională de Dezvoltator WEB (studii superioare), sau Designer Pagini Web (studii medii).
 • Cursul de Marketing Online este finalizat prin obținerea unui certificat de calificare profesională de Specialist în Marketing și Publicitate.
 • Studiul în echipe mici de 3-4 persoane, pentru sesiunile de mentorat și activități practice, asigură o calitate a procesului educațional.
 • Sesiuni de studiu teoretic realizate în mod interactiv, în grupe de maxim 8-10 studenți.
 • Traineri cu o experiență de predare de peste zece ani
 • Cursuri online (dacă lipsiți de la cursuri vi se pune la dispoziție înregistrarea video a cursului).

Certificatul de absolvire

 • Este obținut în urma unui curs care vă specializează.
 • Cursul de Programare Java & Baze de date este finalizat prin obținerea unui certificat de absolvire în "Programare JAVA și Procesare informațiilor din baze de date"
 • Cursul de Programare Java & Design Patterns este finalizat prin obținerea unui certificat de absolvire în "Programare JAVA și Design Orientat Obiect"
 • Cursul de Programare Java & Web Development este finalizat prin obținerea unui certificat de absolvire în "Programare JAVA și Web Development"
 • Studiul în echipe mici de 3-4 persoane, pentru activitațile practice și proiecte.
 • Sesiuni de studiu teoretic realizate în mod interactiv, în grupe de maxim 8 studenți.
 • Traineri cu o experiență de predaare, proveniți din mediul academic sau companii de profil.

Parteneri instituționali

Certificarea


Pasiunea și dedicarea dumneavoastră este în primul rând prima condiție pentru a intra în procedura de certificare. Pentru a participa la programele noastre, este nevoie să fii absolvent de liceu cu diplomă de bacalaureat( sau o adeverință, care să adeverească faptul că ai finalizat 12 clase). Diploma de bacalaureat / adeverința nu trebuie să corspundă domeniului de informatică/ matematică – nu este important domeniul de studiu în care ai finalizat cele 12 clase.

IT LABS Academy este un centru de pregătire care te ajută să îți formezi o carieră în domeniul IT. Urmărim dezvoltarea și inovarea utilizând un nou concept de școală de programare bazată pe cursuri interactive și dezvoltarea fiecărui student. Mentorii de la IT LABS combină pasiunea pentru a preda cu o experientă vastă în cercetare și inovare. Centrul de pregătire oferă cursuri de calitate în dezvoltarea software atât pentru incepători cât și pentru cei avansați.

Procesul de înscriere și calificare

Pentru a vă putea înscrie la cursurile noastre aveți nevoie de:
 • o adeverință de la medicul de familie prin care să se ateste faptul că sunteți apt pentru a urma cursul respectiv.
 • Copia xerox după diploma de bacalaureat / sau cea de licență este de asemenea necesară.
 • Copii dupa actele de identitate (carte de identitate / pașaport / permis de ședere) și/sau certificat de naștere pentru cursantele noastre.

Cursul se va finaliza cu un examen scris și prezentarea unui proiect. Examenul scris va consta dintr-o serie de întrebări sub forma de test grilă. Proiectul va fi realizat de către dumneavoastră în ultimele săptămâni de curs.

Avantajele unei certificări IT LABS RD

1

Avansează în carieră

4

Cursuri de calificare profesională

3

Consiliere și monitorizare permanentă

2

Cursuri de testare software

5

Cursuri de specializare

3

Tehnologii